Schuifpui

nodig?

Schuipfui-adviseur.nl geeft u tips en advies over de aanschaf van een schuifpui. Daarnaast kunt u via deze website meerdere schuifpui specialisten vergelijken. Zo weet u waar u aan toe bent en zo bespaart u tot wel 30%!

Vergelijk offertes Bespaar geld

Schuifpui meranti

Steeds meer mensen die geïnteresseerd zijn in een houten schuifpui kiezen er voor om gebruik te maken van het zogenaamde Meranti. In principe is Meranti niet zomaar een vorm van hout, maar eerder een verzameling van meerdere houtsoorten. Dit hardhout is door de jaren heen bijzonder populair geworden, vooral voor mensen die beschikken over een woning met een klassiek interieur. De meranti schuifpui is een duurzame schuifpui die tal van interessante voordelen met zich meebrengt, maar ook vrij duur is. Afhankelijk van de precieze afmetingen en de afwerking dient u al snel rekening te houden met een kostprijs van zo’n 3.000 à 4.500 euro.

Unieke aspecten van een Meranti schuifpui

Dat er aan het aankopen van een schuifpui heel veel interessante voordelen verbonden zijn is u ongetwijfeld reeds duidelijk. Indien u er echter voor kiest om een schuifpui uit Meranti aan te kopen, dan kunt u genieten van een aantal extra, bijzondere aspecten die een absolute meerwaarde betekenen voor uw schuifpui. Denk hierbij aan:

  • Een prima duurzaamheid. Meranti is een soort van tropisch hardhout wat het voorziet van een bijzonder duurzaam karakter.
  • Meranti beschikt over een hoge isolatiewaarde. In combinatie met hoogrendementsglas kan deze een aanzienlijke meerwaarde betekenen in de strijd tegen warmteverlies.
  • Meranti heeft als extra voordeel dat het beschikt over een zeer stijlvolle uitstraling. In het bijzonder in een klassieke woning komt dit perfect tot zijn recht.

Inbraakwerend maken van een Meranti schuifpui

Wanneer u er voor kiest om een Meranti schuifpui te plaatsen is het steeds aangeraden om uw leverancier te vragen naar de mogelijkheden om deze inbraakwerend te maken. Veel mensen vinden het tegenwoordig namelijk van cruciaal belang om hun woning zo optimaal mogelijk te beveiligen tegen niet welkome gasten. Standaard is een Meranti schuifpui echter vrij gevoelig voor een mogelijke inbraak. Ook de keuze van het glas speelt hierbij uiteraard een belangrijke rol.