Schuifpui

nodig?

Schuipfui-adviseur.nl geeft u tips en advies over de aanschaf van een schuifpui. Daarnaast kunt u via deze website meerdere schuifpui specialisten vergelijken. Zo weet u waar u aan toe bent en zo bespaart u tot wel 30%!

Vergelijk offertes Bespaar geld

Schuifpui prijzen

Natuurlijk zijn de schuifpui prijzen van groot belang om wel of geen keuze te maken voor een specifiek schuifpui. Vooral het materiaal van de schuifpui is bepalend voor de schuifpui prijzen. En natuurlijk ook het formaat van de schuifpui. Denk aan de volgende materialen:

  • Hout
  • Kunststof
  • Aluminium
  • Hardhout
  • Staal

Vooral hout en kunststof (en hardhout) zijn populair om een schuifpui van te laten maken. Van een schuifpui wilt u natuurlijk zo lang als mogelijk te genieten. Bij de oudere woningen is het gebruik van staal gebruikelijk. Het komt echter weinig voor.

Wat kost een schuifpui?

De afmetingen en het soort materiaal zijn bepalend voor de schuifpui prijzen. Zo kost een schuifpui gemiddeld tussen de 1.000 euro en de 5.000 euro. Ook de extra opties zijn bepalende voor de prijs van de schuifpui voor uw woning. Denk hierbij aan een kiepsysteem, een schuifsysteem of een vouwsysteem om de schuifpui te openen. Er zijn volop mogelijkheden en het is goed om hier goed van op de hoogte van te zijn. Zo kunt u immers de juiste keuze maken. Ook geïnteresseerd in de kosten van een dakkapel, zie dakkapel kosten.

Het glas in de schuifpui en de isolatie!

Laten we vooral ook het glas in de schuifpui niet vergeten. Het is namelijk slim en verstandig om te kiezen voor een goed geïsoleerde schuifpui. Hoe beter de isolatie is, hoe meer geld u zult besparen. Waar wacht u nog op? Ontdek zelf de mogelijkheden en de prijs van uw schuifpui! Door bij meerdere leveranciers een offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de kosten van een nieuwe schuifpui.

Enkele prijsvoorbeelden

Hieronder geven we u graag een aantal prijsvoorbeelden. De prijzen zijn inclusief montage en inclusief btw. Natuurlijk is de afmeting van uw schuifpui ook bepalend voor de uiteindelijke prijs van uw schuifpui.

  • Schuifpui met vast en een schuif kiep systeem kunt u al kopen vanaf 1.300 euro
  • Schuifpui met een vouw en draai systeem en een kiepsysteem is er al vanaf 2.300 euro
  • Schuifpui met een vast raam en een hef en schuifsysteem is er al vanaf 2.100 euro
  • Schuifpui met een vast onderdeel en een hef en schuifgedeelte is er al vanaf 3.00 euro.

Veel succes met het kiezen van de juiste schuifpui voor uw woning.